Copyright © 2019

Nieuws


De eerste Votech vulmachines voor 2019 zijn onderweg naar onze eind klant!
Deze 2 Votech vulmachines gaan premixen voor de diervoederindustrie verpakken. Ze zijn uitgevoerd met een netto & bruto weger zodat de klant verschillende type product kan afzakken zowel granulaat als poedervormig product.
Lees meer

Complete Diervoeder Verpakkingslijn!
Een prachtig turn key project met vulmachine, palletiseer- & stretchhoodmachine opgeleverd aan een van de grootste diervoeder producenten van Europa!

De uitzending!
Het programma laat inspirerende ondernemersverhalen horen over specifieke beroepsgroepen en sectoren. Hierin nemen wij jullie mee binnen verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen welke zich binnen onze branche aandoen.

Veel kijkplezier!

Wij komen op RTL-Z!
Na een geslaagde opnamedag is het programma gemonteerd en klaar voor de uitzending!

De uitzenddata zijn:
Zaterdag 15 september om 17.00 uur
Dinsdag 18 september om 13.05 uur
Donderdag 20 september om 10.30 uur

Votech B.V. wenst u veel kijkplezier!

Votech levert 3 verpakkingslijnen aan van Zutven!
Afgelopen jaar is van Zutven gestart met de herbouw van hun fabriek, hierbij benaderde zij Votech B.V. voor 3 nieuwe verpakkingslijnen voor melkpoeders. Deze worden medio augustus geleverd zodat zij zo snel mogelijk hun productie werkzaamheden kunnen hervatten. Graag bedanken wij van Zutven voor het vertrouwen in Votech B.V.

RTL Z heeft op 5 juli opnames gemaakt bij Votech B.V. en op locatie bij Koster Keunen voor het programma How Its Done.

Dit programma laat een half uur inspireerde ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren zien welke in een documentaire stijl worden uitgezonden.
Hierin nemen zij jullie mee binnen verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen welke zich in deze tijden aandoen.

September dit jaar wordt het programma 3 keer uitgezonden op RTL Z.
Lees meer

Votech start met uitbreiding pand!
Ruim 2 jaar na de realisatie van de nieuwbouw voor Votech gaat VALERES de uitbreiding realiseren aan de Hamelendijk in Reusel.
Votech levert en produceert verpakkingsmachines voor bulkgoederen zoals diervoeders, zand, zaden en poeders. Daarnaast verzorgt Votech het onderhoud aan deze machines. Votech levert met name aan klanten in Europa en is in staat om een verpakkingslijn volledig klaar voor gebruik op te leveren. Meer informatie vindt u op www.votechbv.nl.
VALERES verzorgde de omgevingsvergunning en realiseert de uitbreiding.

Een van \'s werelds grootste melkpoederproducenten vergroot haar verpakkingsproductie met Votech machines

Op 9 januari 2018 is de uitgebreide verpakkingsinstallatie van Vreugdenhil te Scharsterbrug officieel in productie genomen. De productielocatie voor het verpakken van melkpoeders is door Votech uitgebreid met 2 vulmachines, 2 palletiseermachines en een big bag vulmachine. Daarnaast is er een heel systeem aangelegd om de lege pallets naar de machines aan te voeren en om de beladen pallets netjes af te voeren naar de wikkelaar.

Bijzonder:
Dankzij een zeer prettige samenwerking tussen beide partijen, tijdens de installatie en implementatie van de nieuwe Votech machines, heeft de productie van Vreugdenhil slechts 1,5 dag stilgelegen. 

2 verpakkingsmachines voor melkpoeders
2 verpakkingsmachines voor melkpoeders
Lees meer

Votech breidt haar pand verder uit

In juni 2016 opende Votech de deuren van het nieuwe bedrijfspand op bedrijventerrein Kleine Hoeven. Twee jaar later is het bedrijf toe aan een uitbreiding van het nieuwe pand. Vanwege de sterke groei in de afgelopen jaren is er behoefte aan uitbreiding van de assemblagehal en het buitenterrein

Lees verder